Om mig

Det är jag som är C. Jag bor mitt ute på den öppna slätten i det Österlenska landskapet, med två av mina söner och en katt.
Ständigt utforskande. Livet, konsten och vad det egentligen innebär att vara människa. Min relation till Gud, kreativiteten och evigheten.
Min väg har varit krokig och ibland svår att förstå, även för mig själv. Jag har alltid lyssnat på den där inre rösten. Den har fört mig lite varstans genom livet. 
Jag är sjuksköterska, mor till tre söner, har gått igenom en skilsmässa.  Jag har odlat lavendel, drivit ett litet företag,  skapat salvor, och andra produkter och dofter med eteriska oljor.
Jag har höjt min feministiska röst mot patriarkatet via politiken, och jag har försökt ingå i patriarkatet själv, när jag konverterade till den Ortodoxa kyrkan.
Jag är på många sätt en komplex och motsägelsefylld människa. Som livet självt. 
Det är i galenskapen och i djupet av vår mänsklighet som Gud är oss närmast, det är min övertygelse.
Även om det säkert finns många präster som inte skulle hålla med mig om det. 
Numera går jag inte i kyrkan i organiserad form, min erfarenhet av ortodoxa kyrkan har lämnat mig utanför, kyrkan den får jag ha inom mig. Men jag målar fortfarande en och annan ikon, och annat också. Jag skriver och vandrar.  Skapar i min trädgård, och kontemplerar. Målar och fotograferar. Efter en svår skilsmässa, en kraschad förälskelse, och min upplevelse av den ortodoxa kyrkan, är jag fortfarande på jakt efter mitt mest autentiska jag.
Kärleken och friheten är störst, det är min övertygelse. Ur den skönheten.
Den här sidan är mitt sätt att dela med mig lite av mina tankar, mitt hopp. Min tro. Mina resor och erfarenheter. Mitt arbete. Det är mitt hopp att den kan leda till ett utbyte av tankar och inspiration människor emellan.  Framför allt kvinnor emellan. Vi behöver varandra.